Goedkoop een website laten maken?

Goedkoop een website laten maken is een populair onderwerp voor veel bedrijven en personen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar het is belangrijk om te onthouden dat de kosten alleen maar een klein deel van het verhaal zijn. Hieronder leggen we de verschillende opties om goedkoop een website te laten maken en wat je moet weten voordat je begint.

De eerste optie die je hebt als je goedkoop een website wilt laten maken, is het gebruik van een websitebouwer. Er zijn veel verschillende websitebouwers beschikbaar die een eenvoudige en betaalbare manier bieden om een website te maken. U kunt bijvoorbeeld een drag-and-drop-editor gebruiken om een site te maken die werkt op uw hosting. Er worden ook een aantal gratis websitebouwers aangeboden, maar deze bieden meestal slechts een beperkte reeks opties.

Een andere optie om goedkoop een website te maken is door Creatif2you een one-page website te laten maken. Dit is een goede optie als u een meer geavanceerde website nodig heeft. Creatif2you helpt u met het maken van een unieke website die aan uw behoeften voldoet. Er zijn veel verschillende freelance webdesigners beschikbaar en het is belangrijk om iemand te vinden die ervaring heeft met het maken van websites.

Een derde optie is om een complete website te laten maken door Creatif2you. Met een complete website geef je je bedrijf een professionele uitstraling en kun je ook meer informatie kwijt. Het maken van een complete website kost wel meer tijd, maar het resultaat is meestal beter.

Alleen een ontwerp van je website
Je kunt er ook voor kiezen om alleen een ontwerp te laten maken van de website. Je ontvangt dan van de verschillende viewpoorts (desktop computer, tablet en telefoon) een ontwerp en van een aantal sub pagina’s. Deze zullen worden aangeleverd als een photoshop bestand per pagina.

What do you get?
- Je krijgt een mooi design van je website
- Je ontwerpen zijn opgemaakt van verschillende viewpoorts
- Je ontvangt de opmaakbestanden in photoshop
- Je kosten zijn laag

Een ontwerp van je website + omzetten naar html/css
Je wilt een werkkende website waar je geen omkijken naar hebt. Ik maak de mooiste ontwerpen van website en vertaal deze later naar html als het ontwerp is goedgekeurd. De website word dan in het laatste framewerk van Bootstrap gemaakt. Dit framewerk is responsive. Responsive houd in dat de website op je desktop computer, tablet en telefoon goed mee schaalt met de afmeting van je scherm, zonder dat de leesbaarheid en de bruikbaarheid af neemt. Op deze manier heb je een up-to-date website voor de komende jaren.

What do you get?
- Je krijgt een mooi design van je website
- Je website is geoptimaliseerd voor mobiel/tablet
- Je krijgt een volledig functionerende website
- Je website is snel
- Je kosten zijn laag

Wil jij ook een website laten ontwerpen en/of laten omzetten naar html (bootstrap)? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

collage goedkoop een website in vector/svg