Webdesign in Enschede

Je zoekt een reclame/webdesign bureau die voor jou een website maakt en onderhoud. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een inwoner van Enschede, dus je contact persoon is altijd in de buurt. Ik maak complete website die niet alleen grafisch er goed en professioneel uit zien maar ook technisch en goed functioneren op allerlei verschillende apparaten zoals pc, tablet en telefoon. Ook is het mogelijk om alleen een ontwerp te laten maken door mij.

Alleen een ontwerp van je website
Je kunt er ook voor kiezen om alleen een ontwerp te laten maken van de website. Je ontvangt dan van de verschillende viewpoorts (desktop computer, tablet en telefoon) een ontwerp en van een aantal sub pagina’s. Deze zullen worden aangeleverd als een photoshop bestand per pagina.

What do you get?
- Je krijgt een mooi design van je website
- Je ontwerpen zijn opgemaakt van verschillende viewpoorts
- Je ontvangt de opmaakbestanden in photoshop
- Je kosten zijn laag

Een ontwerp van je website + omzetten naar html/css
Je wilt een werkkende website waar je geen omkijken naar hebt. Ik maak de mooiste ontwerpen van website en vertaal deze later naar html als het ontwerp is goedgekeurd. De website word dan in het laatste framewerk van Bootstrap gemaakt. Dit framewerk is responsive. Responsive houd in dat de website op je desktop computer, tablet en telefoon goed mee schaalt met de afmeting van je scherm, zonder dat de leesbaarheid en de bruikbaarheid af neemt. Op deze manier heb je een up-to-date website voor de komende jaren.

What do you get?
- Je krijgt een mooi design van je website
- Je website is geoptimaliseerd voor mobiel/tablet
- Je krijgt een volledig functionerende website
- Je website is snel
- Je kosten zijn laag

Wil jij ook een website laten ontwerpen en/of laten omzetten naar html (bootstrap)? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

collage stad Enschede in vector/svg