Corporate identity

Alles voor een succes-volle reclameuiting.

Een huisstijl van een organisatie is een bewuste keuze die je presenteert naar je klanten of leveranciers. Een huisstijl is dus eigenlijk een bedrijfs identiteit. Een bedrijfs identiteit is een combinatie van diverse elementen zoals; een logo, kleur, lettertype, vormen en fotografie. Een bedrijfs identiteit bestaat dus uit diverse elementen en worden dan ook vaak beschreven in een huisstijl handboek. In dit huisstijlhandboek worden dan ook vaak regels/voorschriften opgenomen om op deze manier de huisstijl te waarborgen zodat elke reclame uiting consistent/gelijk aan elkaar is.

Heeft u eenmaal een goede huisstijl, dan kan dit worden toegepast op allerlei huisstijl artikelen bijvoorbeeld; visitekaarten, enveloppen, briefpapier, notitieblokken, presentatiemappen, imprints, notitieboekjes enz.

Bij Creatif2you weten we hoe we dit aanpakken en beginnen dan ook eerste met een gesprek waarbij de wensen van de klant worden doorbespoken. Of het nu gaat om een complete huisstijl waarbij er een bedrijfs indentiteit moet worden bedacht of het ontwerpen van allerlei huisstijl artikelen, Creatif2you is jou ontwerper.

Ook voor het vernieuwen van je logo of omzetten van je bestaande logo naar vector (lijn tekening) ben je bij ons aan het juiste adres.

aanduiding pijl

Eigentijds ontwerp!

Huisstijl artikelen

Visitekaartjes, briefpapier en bedrukte enveloppen zijn de basis van jouw merkidentiteit.

Natuurlijk valt dit ook uit te bereiden met onderstaande huisstijldrukwerk. Het is dan wel noodzakelijk dat je al een bedrijfs identiteit hebt.

Zijn jou zintuigen ook geprikkeld?

Neem vandaag nog contact met mij op en laat je verrassen door een van mijn ontwerpen

Neem contact op