Afbeelding stempel - creatif2you

Stempel

Huisstijl Stempel

Wat is stempel
Een stempel is een prent die wordt aangebracht in een inktpad en vervolgens gebruikt om een afdruk te maken op papier. Stempelen is een eenvoudige manier om een ontwerp of een boodschap over te brengen.

Traditioneel werden stempels gemaakt van hout of rubber. Moderne stempels zijn vaak gemaakt van kunststof of siliconen. Er zijn veel verschillende soorten stempels, elk met hun eigen voordelen en toepassingen.

Houten stempels zijn misschien wel de meest voorkomende soort stempel. Ze zijn eenvoudig te maken en te gebruiken, en ze kunnen een mooie, natuurlijke afwerking geven aan een afdruk. Rubber stempels zijn ook eenvoudig te gebruiken en bieden een zachte, soepele afwerking.

Kunststof stempels zijn een goede keuze voor afdrukken die veel nauwkeurigheid vereisen. Siliconen stempels zijn een uitstekende keuze voor precisiewerk.

Stempelen is een eenvoudige en flexibele manier om een ontwerp of boodschap over te brengen. Er zijn veel verschillende soorten stempels beschikbaar, dus er is zeker een soort die perfect is voor uw project.

Wil jij ook jou stempel laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Afbeelding stempel - creatif2you