Moj'n en welkom

Ik zal mij even voorstellen

Ik ben Martijn Kamman en kom uit Enschede. In Enschede woon ik samen met mij vriendin en 2 leuke Havanezer hondjes (Storm en Nando). In het weekend ben ik meestal te vinden in het stadion als FC Twente thuis moet spelen. Hiervan heb ik al vele jaren een seizoenskaart en dat zal voorlopig ook zo zijn:p. Mocht de wedstijd niet thuis zijn, dan word deze natuurlijk op de televisie gevolgd samen met wat vrienden. Ook vind ik het leuk om de natuur in te trekken met mijn vriendin en de 2 hondjes. Tevens rij ik graag motor op mijn Honda CBR 600RR om zo de mooiste achterlangs weggetjes te zien wat ons land of Duitsland te bieden heeft.

Naast al deze leuke bezigheden, is mijn passie ook om lekker creatief bezig te zijn. In de lente van 2021 heb ik bijvoorbeeld onze hele achtertuin zelf ontworpen en geheel op schaal getekend. Tevens heb ik hierbij diverse werkzaamheden zelf uitgevoerd. Lekker creatief bezig zijn, dat is mien ding.

Toen ik ongeveer 8 jaar oud was, tekende ik al graag. Ik maakte bijvoorbeeld auto’s, niet in 2D, nee gelijk in 3D, maar ook tekende ik graag cartoons van een Donald Duck tot een spiderman of science fiction objecten. Het ontwerpen zat dus al in mijn bloed.

Later op school was ik dan ook de beste in de vakken: tekenen en wiskunde. Wiskunde was voor mij een eitje. Eenmaal op de hoger school heb ik er voor gekozen om te gaan verdiepen in grafisch vormgeven (dit was bijna de bouw geweest, omdat ik ook graag bouwkundig tekenaar of architect had willen worden). In eerste instantie heb ik de opleiding Desktop Publishing (niveau 2) gevolgd, waarna ik de opleiding Allround Desktop Publishing (niveau 3) ook ben gaan volgen. Deze heb ik allebei behaald met een diploma, waarnaar er ook vanuit een stageplek een baan voor mij klaar stond. Tijdens deze baan kreeg ik ook een vervolg opleiding aangeboden in Arnhem, om mij meer te gaan verdiepen op online reclame (webdesign). De opleiding Interactief Vormgeven (niveau 4) heb ik ook behaald naar een 2 jarige BBL studie. Tijdens deze studies en het werken bij een werkgever heb ik veel kennis opgedaan op zowel print als web.

Ontwerpen is dus altijd een passie van mij geweest en haal hier veel plezier en voldoening uit. Als ontwerper ben ik graag bezig met het complete plaatje. Ik begin dan ook graag eerst met het bedenken en het uitvoeren van een mooi passend logo voor de klant. Dit kan bestaan uit wat schetsen die ik maak tot gelijk in illustrator te spelen met typografie, kleuren en objecten. Vanuit een mooi creatief logo kun je namelijk je hele huisstijl doorontwikkeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huisstijlhandboek, visitekaarten, briefpapier of enveloppen. Of flyer, folders, posters en brochures. Maar ook een e-mailing, social media posts of een eigen website.

Momenteel ben ik 33 jaar oud en werk ik bij een IT Bedrijf waarbij wij verschillende portalen aan bieden om de huisstijl te bewaken. Hierbij ben ik het aanspreek punt voor de hele inrichting en het opzetten van templates. Ook ben ik de gene die alle reclame uitingen maakt voor zowel intern als extern gebruik. Door jaren ervaring bij mijn werkgever en ook door zelf veel in de avonduren bezig te zijn om nieuwe of handige handelingen bij te leren, heb ik ervoor begin van het jaar van 2023 gekozen om te kijken of ik dit zelf ook kan aanbienden. Mooie ontwerpen maken met een duidelijk logo of een doordachte website onder de naam Creatif2you! (creatief bezig zijn voor jou)

Wil jij ook graag het gemak ontdekken en je te latene prikkelen door een ontwerp van Creatif2you.
Neem dan contact met mij op via mail of telefoon.

Ik wens je een fijne dag toe en hopelijk spreken wij elkaar gouw!

Goad goan



Voor meer informatie over mij of een kijkje in mijn porfolio, bekijk onderstaande links:
LinkedIn (informatie en portfolio)