Waarom Creatif2you

Creatif2you de beste optie voor al uw grafische uitingen

Hallo, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Martijn Kamman en kom uit Enschede. Naar diverse opleidingen die ik heb gevolgd met betrekking tot vormgeven, desktop publishing (dtp) en web design, ben ik voor een werkgever gaan werken en ben ik verantwoordelijk voor allerlei grafische uitingen voor zowel intern als externe, print en web. In deze tijd heb ik heelveel ervaring opgedaan en heb zo ook een eigen klantenkring op kunnen bouwen, die niet kruist met mijn huidige werkgever waardoor ik ook ben begonnen met Creatif2you (creatief naar/voor jou).

'Het sterkste merk is het merk dat zich het beste onderscheidt in zijn markt'
Ik ben ervan overtuigt dat onderscheidende communicatie, opvallende creaties, verrassende concepten en een doordachte strategie versterken aan de positie van mijn relaties in hun markt en bijdragen aan een beter resultaat. Het draait immers niet om het product, maar om de beleving van het product voor een bepaalde doelgroep. Daarom staat het creeren van de onderscheidende communicatie en design centraal bij mij.

De 3 belangrijkste pijlers van Creatif2you:

Je wilt gezien worden?

Het belangrijkste aan een succes-volle reclameuiting is dat je opvalt en boven je concurent uitsteekt

Wij weten hoe dat moet

Door meer van 13 jaarervaring, weet ik hoe je het een succesvol ontwerp kunt maken

Wij zijn doelgericht!

Door goed te kijken naar de doelgroep, kan ik een doelgericht ontwerp maken

Diensten

Creatif2you biedt een breed scala aan diensten

Creativiteit kent geen tijd! Dat is een slogan die ik vaak gebruik. Als je een mooi ontwerp wilt maken kost dit tijd. Het is daarom ook van belang dat de boodschap duidelijk is. Wat een bedrijf doet en maakt, bepaalt het beeld wat het publiek heeft van je bedrijf. Bij Creatif2you weten we hoe we zoiets moeten aanpakken en kunnen jou voorzien van allerlei grafische uitingen met betrekking op “huisstijl”, “ontwerp”, “marketing” en “website”.

Laat dus zien wie je bent, maar dan wel op een doordachte en eenduidige manier!

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Huisstijl

Logo's, visitekaarten, passen, imprints, stempels, briefpapier, enveloppen, ansichtkaarten, notitieblokken, promotieartikelen, etiketten, enz.

Ontwerp

Folders, brochures, presentatiemappen, cadeaubonnen, autobelettering, folders, flyers, posters, roll-up banieren, vlaggen, banieren, signing, enz.

Marketing

Banners socialmedia, e-mailingen (Mailchimp), advertenties, banners website, en display adverteren

Website

Responsive design, statische website in Bootstrap, landingspagina's /actiepagina en iconen (svg)

Ook voor opmaak op promotie artikelen ben je bij creatif2you op het juiste adres
Animatie van Responsive design Animatie van Responsive design
aanduiding pijl

Volledig responsive design

Responsive design

Creatif2you biedt statische websites aan in bootstrap

Een goede website is niet meer weg te denken in deze tijd. Tegenwoordig is het “mobile first” ofwel, de website moet goed werken op de mobile telefoon. Dit kan als je de website helemaal responsive maakt en je gebruikt maakt van .webp afbeeldingen en logos/iconen die zijn opgebouwd als een .svg’s. Tevens is het natuurlijk ook van belang dat de website op de tablet en computer er goed uitziet. Hierbij is dan ook de mogelijkheid om de website “adaptive” te maken, dit houd in dat je bepaalde elementen die niet zo belangrijk zijn, alleen op de viewport van de computer en tablet laat zien en niet op de telefoon.

Creatif2you ontwerpt en maakt de website geheel in de laatste versie van “Bootstrap”...

Lees hier meer

Grafische design

De Boodschap staat natuurlijk centraal!

Wie zegt dat drukwerk niet meer belangrijk is. Iedereen vind het fijn om folders door de brievenbus te krijgen of een folder mee te nemen bij een winkel. Ook als je even bij de kapper zit, wil je graag een magazine lezen. Dit geld natuurlijk ook voor bedrijven. Bij de balie staan altijd mooie informatiefolders over het bedrijf of een brochure van de producten die jou bedrijf verkoopt en dan hebben we het nog niet over de jaarverslagen die je graag elk jaar deelt met je klanten. Drukwerk is dus nog steeds belangrijk om de mensen te prikkelen, of het nu gaat om informeren of om te overtuigen.

Creatif2you maakt diverse drukwerk items op…

Lees hier meer
aanduiding pijl

Kleurrijk concept

afbeelding van brochures
Brochures

Brochure A5 staand, brochure A4 staand, brochure carre small, brochure carre medium, brochure carre large enz..

afbeelding van folders
Folders

Folder A5 - 4, 6 of 8 pagina's (wikkel of zigzag vouw), folder A5 large 4, 6 of 8 pagina's (wikkel of zigzag vouw) enz..

afbeelding van verslagen
Verslagen

Jaarverslag voor druk of digitaal op A5 of A4 formaat (ook mogelijk als een webpagina, vraag naar de mogelijkheden)

afbeelding van flyers
Flyers

Flyers A5 of A4, flyer carre medium of large enz..

Doeltreffend en met flair!

Doeltreffend en met flair!

Creatief en uitdagend. Alles voor een goede mailing

E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om met uw klanten in contact te komen. Met een e-mailcampagne kunt u een groot publiek bereiken en uw merk beter onder de aandacht brengen. Hieronder volgen enkele tips voor het opzetten van een succesvolle e-mailcampagne.

Banners op websites en sociale media, e-mailmarketing en advertenties worden steeds populairder. Ze helpen bedrijven om hun doelgroep te bereiken en hun product of dienst onder de aandacht te brengen. In dit artikel gaan we het hebben over de verschillende soorten banners, hoe je de juiste te vinden voor jouw bedrijf en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Er zijn verschillende soorten banners die je kunt gebruiken. Afhankelijk van je doelstellingen en de doelgroep kun je kiezen voor statische banners, animatie-banners of HTML5-banners. Elke banner heeft zijn eigen voordelen en beperkingen. Als je bijvoorbeeld een opvallend en interactief ontwerp wilt, kun je het beste kiezen voor een animatie-banner, een HTML5-banner of een rich media-banner.

Creatif2you maakt mooie e-mail...

Lees hier meer

Corporate identity

Alles voor een succes-volle reclameuiting.

Een huisstijl is het belangrijkste voor jou bedrijf. Hoe onderscheid ik mij van mijn concurent. Dit doe je door een uitdagend logo’s te maken die bij jou producten vertegenwoordigd. Een logo zegt zoveel meer dan alleen de naam van het bedrijf. De bekenste logo’s worden herkend door het beeldmerk wat samen met de naam “het logo” zijn. Vanuit het logo kun je dan ook allerlei huisstijl artikelen door ontwikkelen zoals: briefpapier, envelop, visitekaartjes, notitieblokken, presentatiemappen, autobeletteringen, gevelbelettering enz.

Bij creatif2you vinden…

Lees hier meer
Corporate identity
aanduiding pijl

Eigentijds ontwerp!

Zijn jou zintuigen ook geprikkeld?

Neem vandaag nog contact met mij op en laat je verrassen door een van mijn ontwerpen

Neem contact op