Afbeelding flyer - creatif2you

Flyers

Ontwerp Flyer

Wat is Flyer?
Een flyer is een klein, A4-formaat advertentie die meestal wordt uitgedeeld in openbare ruimtes om mensen te informeren over een bepaald evenement of bedrijf. Flyers worden vaak gebruikt als een goedkope manier om een ​bericht over te brengen aan een grote groep mensen, en ze zijn eenvoudig te maken met behulp van een computer en een printer. In het verleden werden flyers gemaakt door hand te schrijven of te drukken, maar tegenwoordig kunnen ze gemakkelijk worden gemaakt met behulp van een computer en een printer. Er zijn verschillende soorten software die u kunt gebruiken om uw flyer te maken, maar Microsoft Word is een van de meest gebruikte programma's.

De eerste stap in het maken van een flyer is het beslissen van wat voor soort informatie je wilt overbrengen. Wilt u mensen uitnodigen voor een bijeenkomst? Wilt u hen laten weten over een nieuw product of dienst? Of wilt u gewoon een leuke aankondiging maken voor een komende gebeurtenis?

U moet ook beslissen over de lay-out van uw flyer. Wilt u een eenvoudige, enkele pagina- flyer met alleen wat tekst? Of wilt u een meer uitgebreide flyer met foto's en grafische elementen? Als u klaar bent met het maken van uw flyer, kunt u deze afdrukken op normaal printerpapier. Als u een meer professionele uitstraling wilt, kunt u overwegen om uw flyer te laten afdrukken op dikker, glanzend papier.

Flyers kunnen een geweldige manier zijn om uw bedrijf of organisatie te promoten, maar je moet wel bedenken dat ze niet voor iedereen geschikt zijn. Als u denkt dat een flyer geschikt is voor uw bedrijf of organisatie, neem dan contact op met een professional die u kan helpen bij het maken ervan.

Wil jij ook een flyer laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van de veel voorkomende flyers

A6 - 105 x 148 mm
A5 - 148 x 210 mm
Din large - 98 x 210 mm
A5 large - 105 x 297 mm
A4 - 210 x 297 mm
Carré small - 98 x 98 mm
Carré medium - 148 x 148 mm
Carré large - 210 x 210 mm

Mat MC of Soporset premium wit

135, 170, 250 of 300 grams

Dubbelzijdig in full-colour (CMYK)
Afbeelding flyer - creatif2you