Afbeelding presentatiemap - creatif2you

Presentatiemap

Huisstijl Presentatiemap

Wat is een presentatiemap?
Een presentatie map is een handige manier om documenten georganiseerd, netjes en professioneel te presenteren. Het is een goede optie voor bedrijven die hun informatie op een representatieve manier willen presenteren. Deze map heeft vele voordelen voor bedrijven.

Ten eerste, een presentatiemap geeft bedrijven de mogelijkheid om documenten georganiseerd te houden. Het biedt een duidelijke en nette manier om informatie te presenteren, waardoor het makkelijker is om te vinden wat je zoekt. Ten tweede, de map heeft een professionele uitstraling en is een goede manier om je bedrijf te promoten. Het heeft een degelijke uitstraling en maakt een goede indruk op je klanten. Ten derde, de presentatiemap heeft vele verschillende opties. Er zijn veel verschillende soorten mapjes, met verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor je er een kunt kiezen die bij jouw bedrijf past.

Kortom, een presentatiemap is een uitstekende manier om documenten georganiseerd, netjes en professioneel te presenteren. Het is een uitstekende optie voor bedrijven die hun informatie op een representatieve manier willen presenteren.

Wil jij ook een presentatiemap laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van een algemeen presentatiemap

+/- 490 x 349 mm. Geschikt voor een A4'tje

Mat MC

350 grams

Voor en/of achterzijde. Dit kan in steunkleuren, maar gebruikelijk is full-colour (CMYK)
Afbeelding presentatiemap - creatif2you