Afbeelding briefpapier - creatif2you

Briefpapier

Huisstijl Briefpapier

Wat is briefpapier?
Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk om een professioneel uitziend briefpapier te hebben. Dit zal ervoor zorgen dat mensen je bedrijf serieus nemen en dat je er professionaliteit uit straalt. Het is niet moeilijk om een mooi ontworpen briefpapier te maken, maar het is wel belangrijk om er een paar dingen in achter te houden.

Ten eerste, zorg ervoor dat de kleuren die je gebruikt passen bij de identiteit van je bedrijf. Als je bedrijf een rustige en professionele uitstraling heeft, ga dan niet voor felle kleuren. Kies in plaats daarvan voor rustige tinten die bij elkaar aansluiten.

Ten tweede, gebruik een goede kwaliteit papier. Dit is belangrijk omdat het papier een belangrijk onderdeel is van het uiterlijk van je briefpapier. Het papier moet dik en stevig zijn, zodat het niet doorzichtig is. Als je bedrijf een luxe uitstraling heeft, overweeg dan om een dikker papier te gebruiken.

Ten derde, zorg ervoor dat de lay-out van je briefpapier aantrekkelijk is. Het briefpapier moet overzichtelijk zijn en de informatie moet gemakkelijk te lezen zijn. Zorg ervoor dat de afbeeldingen die je gebruikt aansluiten bij de identiteit van je bedrijf.

Als je deze drie dingen in acht neemt, zal je bedrijfsbriefpapier er professional uitzien en zal het een goede indruk achterlaten bij iedereen die het ontvangt.

Wil jij ook jou briefpapier laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Of wil je alleen een word sjabloon ontvangen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van een algemeen briefpapier

A4 (210 x 297 mm)

Soporset premium wit

90 grams

Voor en/of achterzijde. Dit kan in steunkleuren, maar gebruikelijk is full-colour (CMYK)
Afbeelding anischtkaart - creatif2you