Afbeelding visitekaart - creatif2you

Visitekaart

Huisstijl Visitekaart

Wat is visitekaart?
Een visitekaart is een klein, meestal vierkant of rechthoekig kaartje dat wordt uitgedeeld als een soort mini- CV. Het bevat de naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van een persoon, en soms de naam en het logo van een bedrijf.

Visitekaartjes worden meestal uitgedeeld tijdens een zakelijke bijeenkomst, zoals een beurs of een netwerkevenement, maar kunnen ook gewoon worden gegeven aan mensen die je ontmoet in het dagelijks leven. Het uitwisselen van visitekaartjes is een geweldige manier om contact te maken met nieuwe mensen en te netwerken. Het geeft je een kans om een eerste indruk te maken, en het laat de andere persoon weten dat je geïnteresseerd bent in het opbouwen van een zakelijke relatie.

Als je een visitekaartje krijgt, neem dan de tijd om het kaartje grondig te bekijken voordat je het in je portemonnee of tas stopt. Zorg ervoor dat je de naam en contactgegevens van de persoon goed leest, en leg het kaartje daarna in een veilige plek.

Wil jij ook jou visitekaartje laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van de veel voorkomende visitekaarten

Liggend - 85 x 55 mm
Staand - 55 x 85 mm

Soporset premium wit

300 grams

Voorzijde en/of achterzijde. Dit kan in steunkleuren, maar gebruikelijk is full-colour (CMYK)
Afbeelding visitekaart - creatif2you