Afbeelding imprint - creatif2you

Imprint

Huisstijl Imprint

Wat is een imprint?
Het document met de naam 'Imprint' is een document dat wordt gebruikt om informatie over een bedrijf of organisatie te verstrekken. In het document staan verschillende informatie zoals bedrijfsnaam, adres, contactgegevens, e-mailadres, website en andere relevante informatie. Het document is bedoeld om de identiteit van een bedrijf of organisatie te verduidelijken.

Het document 'Imprint' is ook belangrijk voor het verstrekken van informatie aan klanten. Als iemand contact wil opnemen met een bedrijf of organisatie, kan hij of zij de informatie op het document 'Imprint' gebruiken. Dit document geeft klanten een gevoel van vertrouwen dat de informatie correct is en dat het bedrijf of organisatie betrouwbaar is.

Het document 'Imprint' is dus een nuttig document dat vereist is door de wet. Het helpt bedrijven of organisaties om hun identiteit te verduidelijken, en het biedt klanten de informatie die ze nodig hebben om contact op te nemen met het bedrijf of de organisatie.

Meestal word een imprint gedrukt en kan de klant later via een sjabloon zelf nog tekst toevoegen en deze af te drukken via de printer met het imprint vel in de printer

Wil jij ook een imprint laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Of wil je alleen een word sjabloon ontvangen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van een algemeen imprint

A6 - 105 x 148 mm
A5 - 148 x 210 mm
A4 - 210 x 297 mm
A3 - 297 x 420 mm

Soporset premium wit

120 of 160 grams

Voor en/of achterzijde. Dit kan in steunkleuren, maar gebruikelijk is full-colour (CMYK)
Afbeelding imprint - creatif2you