Afbeelding pasje - creatif2you

Passen

Huisstijl Passen

Wat is een pasje?
Een pasje is een stuk plastic met voorgedrukt gegevens van het bedrijf en of van de desbetreffende persoon. Er zijn verschillende soorten pasjes zoals een cadeaupas, persoonlijkepas of een bedrijfspas. Al deze pasjes hebben hun eigen functie:

De cadeaupas is een handige manier om kortingen te krijgen op aankopen bij verschillende winkels en bedrijven. Het werkt als een soort spaarpas. Als je de pas bij de kassa gebruikt, worden er kortingen toegepast op je aankoop. Soms krijg je ook gratis producten of andere voordelen.

De persoonlijke pas is meestal gratis en voor iedereen beschikbaar. Je kunt een pas aanvragen bij een winkel of bedrijf en je krijgt dan een pasnummer. Met dit pasnummer kun je kortingen krijgen bij de winkel of bij andere winkels die dezelfde pas aanbieden.

De bedrijfspas is ook een belangrijk document dat wordt gebruikt voor toegang tot bedrijfsgebouwen, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen. De bedrijfspas kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot beveiligde gebieden, zoals serverruimtes of beveiligde gebouwen. Bovendien kan de pas worden gebruikt om bepaalde functies te activeren, zoals het gebruik van bedrijfsmiddelen, of toegang te krijgen tot bepaalde informatie. Kortom, de bedrijfspas is een belangrijk document dat wordt gebruikt voor zowel bedrijfsadministratie als veiligheid. Het is een document dat wordt gebruikt om de identiteit van de werknemer te verifiëren, toegang te krijgen tot bedrijfsmiddelen, bedrijfsspecifieke informatie te verstrekken en de toegang tot bedrijfsgegevens te beheersen.

Wil jij ook een pasje laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van de veel voorkomende pasjes

Liggend - 85 x 55 mm
Staand - 55 x 85 mm

PVC

Voorzijde en/of achterzijde. Dit kan in steunkleuren, maar gebruikelijk is full-colour (CMYK)
Afbeelding pasje - creatif2you