Afbeelding notitieboekjes - creatif2you

Notitieboekjes

Huisstijl Notitieboekje

Wat is Notitieboekje?
Een notitieboekje is een klein, draagbaar boekje waarin je aantekeningen kunt maken. Het is een handig hulpmiddel om ideeën, informatie en andere dingen te noteren die je later wilt onthouden. Notitieboekjes zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, dus er is vast een boekje dat perfect bij jou past.

Notitieboekjes zijn ideaal voor mensen die graag hun gedachten opschrijven, maar niet altijd een computer of telefoon bij de hand hebben. Het is ook een fijne manier om je aandacht te richten op één taak tegelijk, zonder afgeleid te worden door andere dingen. Als je eenmaal gewend bent om je aantekeningen in een notitieboekje te maken, zul je merken dat het makkelijker is om je ideeën te ordenen en te onthouden.

Of je nu een student bent die snel aantekeningen moet maken in de les, of een professional die een creatieve oplossing zoekt voor een probleem, een notitieboekje is een uitstekend hulpmiddel. Het enige wat je hoeft te doen is een boekje kiezen dat bij je past, en je kunt aan de slag!

Wil jij ook jou notitieblok laten ontwerpen zodat al jou huisstijlartikelen consistent zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Creatif2you jou grafische vormgever voor al je communicatie doeleinden.

Specificaties bedrukking van de veel voorkomende notitieboekje

A6 - 105 x 148 mm
A5 - 148 x 210 mm

Gesatineerd MC

Blokvel 80 grams, Kaft 250 grams

Full-colour (CMYK)
Afbeelding notitieboekjes - creatif2you